Gratis verzending vanaf 80 €.

Babykleding bedrukken

Categorieën
Maten
Merken

Babykleding bedrukken en ontwerpen

Bij Omnishirt kunt u voor de allerkleinsten nu ook goedkope babykleding ontwerpen en laten bedrukken. Het is super simpel: kies uit kleurrijke T-shirts, comfortabele bodysuits of schattige rompertjes en ga creatief aan de slag met onze gebruikersvriendelijke ontwerptool. Je kunt super simpel babykleding bedrukken en babykleding ontwerpen met leuke teksten, grappige foto’s die je gemaakt hebt of met één van de vele originele motieven. Onze instructievideo legt in een paar simpele stappen onze ontwerptool uit, zodat jij de leukste babykleding ontwerpen kan. Selecteer je kleur, de juiste maat en hoeveelheid... en met één druk op de knop haal je door jouw ontworpen babykleding in huis. Babykleding bedrukken is bij Omnishirt super snel geregeld, goedkoop en door jouw creativiteit altijd origineel! Babykleding ontwerpen doe je bij Omnishirt!

Goedkope babykleding bedrukken

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Laat je babykleding bedrukken bij Omnishirt! Laat bijvoorbeeld een schattig rompertje met korte of lange mouwen bedrukken bij Omnishirt, of kies voor een stoer T-shirtje met nikkelvrije drukknoopjes op de schouder. Verzekerd van een origineel cadeau en gegarandeerd succes bij aanstaande ouders. Laat de babykleding bedrukken met de naam van het kindje, bedrijfslogo of grappige slogan!

Goedkope babykleding ontwerpen

Een babyshower van je vriendin, zus of collega? Vergeet alle standaard cadeau’s. Met de goedkope babykleding van Omnishirt verras je de mama met een echt uniek en persoonlijk cadeau. Gebruik onze online ontwerptool en wees creatief! Ontwerp een rompertje met een lief design, schattige tekst of upload een mooie foto. Minder inspiratie? Kies uit onze motieven. Het leukste cadeautje van Omnishirt!