Gratis verzending vanaf 80 €

Maak het persoonlijk: ontwerp en bedruk unieke T-shirts bij Omnishirt!

Je vriend, collega of jijzelf gaat trouwen. Gefeliciteerd! Wat maakt een vrijgezellenfeest nog beter? Zelf ontworpen vrijgezellenfeest T-shirts met eigen tekst! Omnishirt bedrukt ze voor een scherpe prijs. Perfect om het feest persoonlijk te maken. In drie simpele stappen bestel jij de shirts:

  1. Scroll langs ons ruime assortiment en selecteer je favoriete product
  2. Let’s get creative! Kies uit onze motieven en illustraties, schrijf je eigen tekst of importeer een persoonlijke afbeelding
  3. Selecteer je maat en de hoeveelheid. Zo gepiept!

Of je nu in Hangover stijl naar Las Vegas vliegt, paintball speelt of de kroeg in duikt; onze Promo T-shirts passen bij ieder vrijgezellenfeest. Een origineel T-shirt met eigen tekst is onmisbaar voor de vrijgezel en de vriendengroep. En een herinnering voor het leven. Versterk het groepsgevoel met een zelf ontworpen T-shirt. De shirts verbinden jullie meteen. Iedereen herkent jullie als groep en ziet dat het een geweldige dag is. De opties zijn eindeloos: draag allemaal hetzelfde T-shirt of ontwerp een opvallend T-shirt voor jullie vrijgezel met een knallende kleur, grappige afbeelding of leuke slogan. Al deze ontwerpen vragen om reacties. En wat is beter dan interactie en aandacht op het vrijgezellenfeest?! Dit zorgt voor onvergetelijke momenten die jullie jaren later nog steeds herinneren.

Vrijgezellenfeest T-shirts bedrukken en ontwerpen voor een voordelige prijs

De dag zelf kost al genoeg dus wij leveren de vrijgezellenfeest T-shirts al vanaf 9,50 €! Bestel je meer dan tien stuks? Profiteer dan van onze 10% korting op je bestelling. Bestaat je groep uit 30 of meer? Ontvang dan zelfs 15% korting! Overtuigd? Gebruik onze Teamfunctie in de ontwerptool, ontwerp unieke shirts met naam of grappige bijnaam voor die ene vriend en laat ze bedrukken. Activeer de teamfunctie bij het toevoegen van tekst aan een ontwerp. Met de functie pas je voor elk groepslid makkelijk de tekst en maat aan. Dit bespaart veel tijd omdat je maar één ontwerp maakt, maar ieder T-shirt uniek is. Wij vinden jouw creativiteit belangrijk. Ontwerpen bij Omnishirt geeft je volledige vrijheid. Kies uit onze grote collectie illustraties, schrijf zelf grappige teksten of gebruik eigen foto’s van de vrijgezel! Wat je ook kiest: met onze T-shirts maak je er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van. Proost! Op vele jaren voorspoed!

Omnishirt biedt niet enkel kleding voor vrijgezellenfeesten aan. Via de website kan je ook een T-shirt bedrukken of een T-shirt ontwerpen voor allerhande evenementen zoals een teambuilding. Naast het bedrukken en ontwerpen van T-shirts kan je via Omnishirt ook een hoodie bedrukken.

outfits vrijgezellenfeest

Dit zijn de tofste vrijgezellenfeest t-shirts!

Leuke of grappige outfits maken het feest helemaal compleet. Denk dan aan t-shirts met een grappige tekst waarmee de bruid een beetje belachelijk wordt gemaakt. Of kledingstukken met een gênante foto bijvoorbeeld. Hierdoor ligt iedereen in een deuk en zit de stemming er gelijk goed in. Check deze post voor wat geinige voorbeelden!