Gratis verzending vanaf 80 €

Pet bedrukken

Van laag naar hoog sorteren

Pet bedrukken en ontwerpen

Wil je een pet bedrukken? Bijvoorbeeld voor je werk, een vakantie of een feest? Zoek dan niet verder! Bij Omnishirt ben je aan het juiste adres. Op onze website heb je een ruime keuze uit verschillende modellen voor super voordelige prijzen. Zo kun je makkelijk en snel zelf petten bedrukken en thuis laten bezorgen.

Veel ondernemers laten naast bedrijfskleding ook caps bedrukken voor hun personeel om het bedrijf een professionelere uitstraling te geven. Bovendien zorgt een petje bedrukt met een logo of slogan van het bedrijf voor extra reclame als werknemers ermee rondlopen en gezien worden door nieuwe potentiële klanten. Maar petjes bedrukken hoeft niet altijd voor zulke serieuze doeleinden te zijn. Een gepersonaliseerde pet is namelijk ook een geweldig idee als persoonlijk cadeau aan een vriend of familielid. Met een grappige tekst of leuke foto maak je een pet uniek en daarmee een onvergetelijk cadeau.

Petten bedrukken voor groepen

Als je met een grote groep op pad gaat, dan is het leuk als iedereen een kledingstuk draagt wat laat zien dat die persoon onderdeel van de groep is. Niet alleen zorgt dat voor een betere cohesie in de groep, zo'n kledingstuk dient ook als een perfect souvenir voor na afloop. Vrijgezellenfeesten zijn bijvoorbeeld een leuke gelegenheid om petten voor te laten bedrukken. Op de petten kun je de naam van de vrijgezel, het jaartal en/of de locatie printen. Zo is makkelijk te zien wie er bij de groep hoort, maar worden de groepsleden ook jaren later nog herinnerd aan die speciale gelegenheid.

De petten van Omnishirt zijn van hoge kwaliteit en zijn daarom uitermate geschikt om te laten bedrukken voor vrijgezellenfeesten, vakanties met vrienden, bedrijfsuitjes, etc. Tijdens het evenement zijn onze petten bestendig tegen slecht weer en ruige omstandigheden. De uitstekende kwaliteit zorgt er ook voor dat deelnemers van het evenement nog jarenlang plezier kunnen hebben van de bedrukte petten. Zo blijft de herinnering aan die speciale dag iedereen nog heel lang bij.

Pet bedrukken in grote aantallen

Wil je een pet bedrukken in grote aantallen? Dan moet je zeker bij Omnishirt zijn. Bij ons profiteer je namelijk van hele aantrekkelijke hoeveelheidskortingen. Bestel je meer dan 10 petten, dan krijg je automatisch 10% korting op het totaalbedrag. Maar het wordt nog mooier. Hoe meer items je bestelt, hoe hoger je korting wordt. Zo kan je totale korting oplopen tot wel 40%! Wil je dus een pet bedrukken voor het hele voetbalteam van je bedrijf, al je werknemers, of een andere grote groep mensen? Bestel dan snel op Omnishirt.be!

Petjes bedrukken met een eigen ontwerp

Wil je een pet laten bedrukken met een eigen ontwerp? Dan hoef je - in tegenstelling tot wat je misschien zou denken - helemaal niet handig te zijn met ingewikkelde ontwerpsoftware. Op onze website vind je namelijk een intuïtieve ontwerptool waarmee je binnen no-time jouw petten laat bedrukken met een eigen tekst, afbeelding of vooringesteld motief. Hieronder de 6 stappen om een pet te laten bedrukken bij Omnishirt:

  1. Kies hierboven je favoriete pet uit
  2. Kies rechts in het scherm onder "Productkleur" de gewenste kleur
  3. Klik vervolgens op "Aanpassen" en kies ervoor om een tekst, illustratie en/of afbeelding toe te voegen aan de pet
  4. Klik op "Kies maten en hoeveelheden" en vul in hoeveel petten je van welke maat wilt ontvangen
  5. Druk vervolgens op het winkelmandje, wacht tot de pagina laadt en klik dan op "Ga door naar afrekenen"
  6. Klaar! Na betaling ontvang je je bedrukte petten binnen enkele werkdagen