Gratis verzending vanaf 80 €Gratis verzending vanaf 80 €

T-shirt ontwerpen online

Door zelf je T-shirt te ontwerpen ben je er zeker van dat jouw T-shirt volledig uniek en persoonlijk is. Je kan volledig creatief aan de slag gaan en alles naar jouw smaak maken. Of je nu van een strakke simplistische designs houdt, gekke kleuren of van glimmende T-shirts met vele printjes, het is allemaal aan jou. Natuurlijk ook leuk om online een eigen T-shirt zelf ontwerpen en weg te geven als cadeau. Of voor groepsactiviteiten waar je als één groep een eenheid wilt uitstralen. Met ons ruime assortiment, simpele ontwerptool en uitstekende service heb jij je unieke ontworpen T-shirt snel in huis.

Hoe een eigen T-shirt ontwerpen?

Bij Omnishirt hebben we het ontwerpproces heel makkelijk gemaakt. Kies simpelweg uit ons assortiment het T-shirt dat jij wilt pimpen, geef je creatieve geest de ruimte met onze ontwerptool en kies vervolgens de gewenste maat. Na een klik op de bestelknop heb jij je T-shirt binnen een paar dagen binnen. De ontwerptool biedt vele design mogelijkheden en opties. Zo kan je kiezen voor een grappige tekst, leuke foto en unieke print. We bieden allerlei keuzes op het gebied van bekende teksten, beroemde foto’s of grappige oneliners. Ook kan je je eigen foto uploaden en kiezen uit verschillende lettertypes. Zo kan je er voor kiezen om de letters in 3D te printen, zodat je een leuk effect krijgt. Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we een instructievideo gemaakt die jou in een paar stappen laat zien hoe jij online je T-shirt kan ontwerpen.

Welk T-shirt moet je kiezen?

We hebben een ruim assortiment aan T-shirts die je kan laten bedrukken. Kies het model, de juiste maat, de kleur die perfect bij jouw past en zo kan je een T-shirt maken met eigen tekst of foto. Bekijk alvast de heren-, dames- en kidscollectie voor alle mogelijkheden. Bij bestelling van meer dan 10 producten bieden we kwantumkorting aan en deze korting loopt flink op. Elke combinatie van producten is hierbij mogelijk.

Klaar met het ontwerpen van jouw shirt?

Bij Omnishirt bieden we volledige vrijheid voor jouw design. Zo weet jij zeker dat het T-shirt helemaal bij jouw past en kan je stoppen met zoeken naar dat ene perfect T-shirt die je maar niet kan vinden. Al onze T-shirts zijn gemaakt van topkwaliteit en onze hoogwaardige drukmethodes zorgen voor een langdurig kleurresultaat. Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag en zorgen we ervoor dat je het T-shirt binnen een paar dagen in huis hebt. Wilt u na het ontwerpen van uw shirt uw shirt ook bedrukken? Dit kan via de T-shirt bedrukken pagina. Daarnaast kan je bij Omnishirt ook een hoodie bedrukken. Kijk gerust verder op de website naar de mogelijkheden die Omnishirt biedt.