Gratis levering vanaf 80 €.

DAMES COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT HEREN COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT
KIDS COLLECTIE vanaf 4,50€ ONTWERP T-SHIRT TOP MOTIEVEN ALLE MOTIEVEN
Hoe maak ik zelf een ontwerp? Bekijk onze instructievideo Video afspelen
JOUW 3D TEKST NU ONTWERPEN Koop meer,
bespaar meer!
10% 15% 25% 30% 40%
10+ 30+ 50+ 90+ 250+

Je favoriete T-shirt bedrukken? Omnishirt maakt het makkelijk!

In slechts drie simpele stappen laat je een eigen T-shirt bedrukken:

 1. Kies je product uit ons ruime assortiment;
 2. Wees creatief! Design je product met één van onze motieven, een eigen tekst of een persoonlijke afbeelding;
 3. Selecteer je maat en het aantal T-shirts en wij gaan voor je aan de slag! Dit doe je makkelijk en snel, gewoon vanuit huis!

We streven naar de beste kwaliteit voor jou! Wil je het allerbeste resultaat van je eigen afbeelding of motief op het T-shirt? Let dan extra goed op de volgende punten:

 1. Benut altijd je maximale bedrukbare oppervlak. Hoe je dit doet? Zorg dat je afbeelding bij een grootte van ongeveer 40cm (breedte of hoogte) een resolutie van minimaal 300 dpi heeft. Met kleinere afbeeldingen loop je het risico op een wazig of pixelachtig resultaat;
 2. In de voorvertoning zie je hoe scherp jouw afbeelding eruit zal zien;
 3. Kies je voor een .JPG-bestand? Dan is er áltijd een achtergrond aanwezig. Een bedrijfslogo in .JPG krijgt dan bijvoorbeeld een witte achtergrond, ook al zie je dit op de computer niet.
 4. Voor het mooiste resultaat kies je voor een .PNG-bestand. Deze bestanden ondersteunen transparantie en kan je zonder achtergrond in élke vorm afdrukken.

Voor elke gelegenheid een perfect T-shirt!

Een kledingcrisis is verleden tijd: dankzij ons ruime aanbod aan kledingstukken vind je het perfecte product voor iedere gelegenheid. Ontwerp T-shirts voor vrijgezellenfeesten, feestvakanties, familiefeesten en sportevenementen. Een clubshirt of bedrijfsshirt bedrukken met logo en belettering? Geen probleem! Kies uit onze kant-en-klare teksten en motieven die passen bij de gelegenheid. Kom met dit prachtige cadeau-idee nooit meer met lege handen te staan voor een verjaardag of Valentijnsdag. Voor jou én je geliefde het perfecte geschenk.

Een duurzaam en optimaal printresultaat dankzij deze drukmethoden

Afhankelijk van je product en de print bieden wij verschillende druktechnieken aan. Ga voor een optimaal en duurzaam resultaat! Wij helpen je bij deze keuze en bieden vier drukmethoden aan:

 • Flexdruk
 • Flockdruk
 • Sublimatiedruk
 • DTG of “Direct To Garment” (Digital Direct)

Flexdruk

Flexdruk hoort bij één van de beste drukprocessen. Dankzij het grote aanbod aan kleuren behaal je met deze druktechniek veel verschillende effecten. Vooral teksten en motieven krijgen een spectaculair resultaat. De snijplotter is als eerst aan zet en snijdt de print uit een dunne folie. Daarna plaatsen we elke kleur van de print individueel op de stof. Door de enorme druk en temperatuur van de transferpers versmelt de stof met de ondergrond. Het resultaat? Een prachtig T-shirt met een glad en zacht oppervlak. De kleuren zijn helder, fel, stijlvast én wasbaar. Voorkom vervormingen en het loskomen van de achtergrond: gebruik duidelijke contouren en een lijndikte van minimaal 1,5 mm. Wij bieden alle standaard folies aan. Opvallen? Kies uit onze verschillende effectfilms: neon, metallic, hoogglanzend, glitter of glow-in-the-dark!

Flockdruk

Deze techniek lijkt in de basis op flexdruk. Het eindresultaat laat je het verschil zien: een print met een fluweel en pluizig oppervlak die iets hoger op de stof ligt. Flockdruk is mooi voor prints zonder kleurverloop, teksten en logo’s; denk aan teamshirts. Er zijn drie kleuren per print mogelijk en de print wordt uit een dunne film gesneden. De kleur plaatsen we daarna individueel op de stof en ook hier zorgt de transferpers dat de ondergrond versmelt met de stof – allemaal dankzij die enorme druk en temperatuur. Flockdruk geeft je T-shirt een fluweelachtig en zacht oppervlak. De shirts zijn helder, fel, slijtvast en wasbaar. Op zoek naar de juiste druktechniek voor een sweater? Kies dan zeker voor flockdruk. Deze methode is fantastisch voor grote prints en op zware stoffen. Producten van lichte stof – zoals T-shirts – zijn minder fijn om te dragen omdat de folie redelijk dik en inelasitsch is.

Sublimatiedruk (Thermosublimatie)

Een hittegevoelige inkt drukt bij deze techniek jouw ontwerp op gecoat papier. De hittepers plaatst het daarna onder hoge druk op je shirt. Omdat de kleuren zich met de textielvezels vermengen zorgt dit speciale proces voor een lichte afdruk. Resultaat? Hoge slijtvastheid! Het grootste voordeel is een veel gedetailleerder resultaat. En je hebt keuze uit alle kleuren! Dus ook voor je ontwerpen met één of meerdere kleurverlopen. Let op: je kledingstuk moet uit minimaal zestig procent polyester bestaan bij deze druktechniek. En de kleur van je textiel beïnvloedt de kleuren van de print. Wil je het optimale resultaat? Kies dan voor wit textiel. We gebruiken sublimatiedruk met name voor mokken en andere fotogeschenken.

Digital Direct

Kies deze druktechniek voor foto’s en ontwerpen met veel kleuren óf kleurverlopen. Het maakt niet uit of je donker of licht textiel gebruikt. Complexe patronen en fijne details zijn ook geschikt met Digital Direct. Een bedrijfslogo of een mooie foto van je huisdier, moeder of opa druk je eenvoudig af. Met een speciale inkjetprinter drukt deze techniek ontwerpen rechtstreeks op het textiel. Daarna wordt het gedroogd. De kleurlaag zie je nauwelijks op de vezels én is slijtvast. Tipje van ons: was je bedrukte kleding eerst op 30° C voordat je ze draagt. Dit kan de (eventuele) laatste resten van speciale coatings verwijderen.