Gratis verzending vanaf 80 €

Welk cadeau kopen als bedankje voor de juf?

Komt het einde van het schooljaar in zicht? En wil je daarom een leuk bedankje voor de juf van je zoon/dochter kopen? Het bedenken van een juffen cadeau is niet al te makkelijk. Je weet mogelijk niet zo goed wat de juf leuk vindt. En je wilt wellicht niet al te veel geld uitgeven voor het cadeau voor de juf.

Gelukkig vind je in dit artikel 4 leuke cadeaus. Cadeaus die betaalbaar zijn, die je op elk moment in het jaar aan de juf kunt geven en die je geheel naar wens kunt personaliseren. Neem onze cadeau ideeën door en bestel direct een super leuk cadeau voor de juf!

#1 idee cadeau voor de juf: een bedrukt T-shirt

Wil je een leuk afscheidscadeau voor de juf kopen? Of wil je een bedankje voor de juf kopen? Of is de juf mogelijk binnenkort jarig? In al deze situaties is het erg leuk om een bedrukt T-shirt cadeau te geven. Met een bedrukt dames T-shirt geef je een leuk én persoonlijk cadeau.

Laat hiervoor het dames T-shirt bedrukken bij Omnishirt.be. Je bepaalt hierbij volledig zelf hoe je het shirt wilt laten bedrukken. Ga je voor een leuke tekst op het shirt? Plaats je een leuke illustratie op het shirt? Of laat je wellicht de klassenfoto op het shirt bedrukken? Bij het bedrukken van een dames T-shirt voor de juf heb je veel mogelijkheden.

Voor het ontwerpen van zo’n T-shirt hoef je slechts een paar stappen te doorlopen:

 • Stap 1: bekijk de verschillende dames T-shirts. Je hebt de keuze uit meerdere soorten T-shirts. Zo kun je kiezen voor een normaal shirt met ronde hals, normaal shirt met V-hals of een sport T-shirt. Dat laatste is wellicht leuk als het een erg sportieve juf is.
 • Stap 2: selecteer de gewenste kleur. Bij de meeste T-shirts kun je uit meerdere kleuren kiezen. Probeer de kleur af te stemmen op de kledingstijl en eventueel haarkleur van de juf.
 • Stap 3: ontwerp het T-shirt naar wens. Je kunt nu met de ontwerptool het T-shirt helemaal naar wens ontwerpen. Hierbij kun je een tekst toevoegen, een illustratie toevoegen en/of een afbeelding toevoegen. Ook kun je nog zelf bepalen welk lettertype voor de bedrukking gebruikt moet worden.
 • Stap 4: selecteer de gewenste maat & hoeveelheid T-shirts. Misschien is het ook nog leuk om een T-shirt voor de onderwijsassistente of inval juf te bestellen.
 • Stap 5: het bedrukte T-shirt ontvang je binnen een paar werkdagen in huis. Je kunt de juf dan ook snel verrassen met dit leuke en persoonlijke cadeau.
adeau bedankje juf
Bedruk een t-shirt voor de juf! Nu ontwerpen

#2 idee cadeau voor de juf: een bedrukte hoodie

Een T-shirt geven is leuk, maar is niet het hele jaar door geschikt. Vindt de juffendag bijvoorbeeld in de koude winter plaats? Dan is het geven van een hoodie wel leuker. En bij Omnishirt.be ben je ook nog in staat om de hoodie naar wens te laten bedrukken.

Bij een dames hoodie bedrukken heb je eveneens veel mogelijkheden:

 • Je hebt bij Omnishirt.be de keuze uit twee soorten hoodies. Het gaat hierbij om één hoodie met capuchon en één hoodie zonder capuchon.
 • Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Beide soorten hoodies zijn in maar liefst 13 verkleuren te verkrijgen. Je kunt dus altijd een geschikte hoodie voor de juf uitkiezen.
 • Je hebt de keuze uit zes maten. Draagt de jus XS, S, M, L, XL of XXL? Het is wellicht lastig inschatten, maar anders kun je het voor de zekerheid aan de juf vragen.

Het ontwerpproces verloopt hetzelfde als bij het T-shirt. Je kunt een tekst op de hoodie laten bedrukken, maar ook een leuke illustratie of afbeelding. Probeer de bedrukking in ieder geval volledig af te stemmen op de juf. Daarmee maak je dit juffencadeau alleen maar persoonlijker.

Tip: mogelijk kun je op de hoodie de klassenfoto laten bedrukken. Elke keer als de juf de hoodie draagt, denkt de juf weer terug aan de leuke klas. De leuke klas waar onder meer jouw zoon/dochter in zat. Al met al een super leuk juffendag cadeau of afscheidscadeau voor de juf.

afscheidscadeau juf

#3 idee cadeau voor de juf: een bedrukte mok

Vind je het een te groot risico om een T-shirt of hoodie te laten bedrukken? Dat is op zich goed voor te stellen. Het kledingstuk moet maar net naar wens van de juf zijn. En je moet het kledingstuk ook maar net in de juiste maat bestellen.

Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen? Dan is het een goed idee om een bedrukte mok aan de juf te geven. Bij een mok bedrukken kun je veel kanten op, waardoor je de mok heel persoonlijk kunt maken. Mede daardoor is dit een super leuk cadeau voor een juf.

Het leuke is dat je ook nog uit meerdere soorten mokken kunt kiezen. Zo kun je voor een mooie witte of zwarte mok gaan, maar ook voor een stijlvolle tweekleurige mok. Of wil je graag een verjaardagscadeau voor de juf kopen? Dan is de Happy Birthday mok wellicht de beste keuze.

Bij het ontwerpen van de mok heb je veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld tekst op de mok laten bedrukken, maar ook een illustratie of afbeelding. Ongeacht waar je voor kiest, weet je de mok persoonlijk te maken. En daarmee is dit een erg leuk cadeau voor de juf.

Bij het bestellen van een mok zou je nog even goed naar de afmetingen moeten kijken. Niet alle mokken hebben dezelfde afmeting. Uiteraard is ook de uitstraling van elk soort mok verschillend. Bekijk daarom de verschillende mokken op je gemakje en ontwerp de mok geheel naar wens.

juffen cadeau

#4 idee cadeau voor de juf: een bedrukte tote bag

Geef je graag een nog praktischer cadeau aan de juf? Dan is een tote bag een goed idee. Een tote bag is een speciaal soort tas dat in de afgelopen jaren bijzonder populair geworden is. Een tote bag is eigenlijk niks meer dan een draagtas, maar dan wel van duurzame materialen vervaardigd. Zo’n tote bag sluit dan ook perfect aan op de huidige duurzame maatschappij.

Een tote bag bedrukken biedt veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit meerdere soorten tassen en meerdere kleuren. Ook ben je in staat om de tote bag geheel naar wens te ontwerpen.

Wil je voor de juf een leuke tekst op de tas laten bedrukken? Dat is mogelijk. Of wil je de klassenfoto op de tas laten bedrukken? Ook dit is mogelijk. Bij het ontwerpen kun je tot slot ook nog voor een leuke illustratie kiezen. Daarmee maak je de tote bag nog persoonlijker en vrolijker.

Een tote bag aan als cadeau aan je juf geven? Het is een super goed idee. De tote bag is praktisch, de tote bag is fraai en je kunt de tote bag geheel naar wens personaliseren. Bekijk direct de verschillende tassen en ontwerp de gewenste tas helemaal naar wens voor de juf.

juffendag cadeau

Wat is een leuk (afscheids)cadeau voor de juf van mijn kinderen?"

Het is aan te raden om als afscheidscadeau voor de juf een gepersonaliseerd cadeau te geven. Een goed voorbeeld hiervan is een T-shirt of hoodie. Deze kledingstukken kun je laten bedrukken, bijvoorbeeld met de klassenfoto. Je kunt op het T-shirt of hoodie ook bijvoorbeeld ‘Bedankt Juf’ laten bedrukken. Met een persoonlijk cadeau weet je de juf van je kinderen sowieso te verrassen!

Wat is een goed cadeau voor juffendag?

Een leuk juffendag is een persoonlijk cadeau. Een cadeau waar de juf iets aan heeft en een cadeau dat perfect op haar aansluit. Speciaal voor jou hebben we 4 voorbeelden van een goed juffendag cadeau op een rijtje gezet:

 • Een bedrukt T-shirt. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere soorten shirts, meerdere kleuren en meerdere maten. Uiteraard bepaal je hierbij zelf wat je op het T-shirt laat bedrukken.
 • Een bedrukte hoodie. Voor een hoodie geldt hetzelfde als voor het T-shirt. Ook hierbij heb je bij het ontwerpproces alle touwtjes in eigen handen. En kun je veel kanten op. Een hoodie is vooral leuk om in het najaar of in de winter te geven.
 • Een bedrukte mok. Drinkt de juf graag koffie of thee tijdens de lessen? Dan is een bedrukte mok mogelijk één van de beste cadeaus. Ook hierbij geldt weer dat je de mok helemaal naar wens kunt ontwerpen. En daarmee kunt personaliseren voor de juf.
 • Een bedrukte tote bag. Is de juf gek op fashion? Dan is een bedrukte tote bag een super leuk juffencadeau. Ook deze tas kun je naar wens ontwerpen en daarmee personaliseren voor de juf.

Wanneer is het juffendag?

Hier is geen vaste datum voor vastgesteld. Elke school is in staat om zelf een datum voor de juffen- en meesterdag te prikken. Doe dus even navraag bij school wanneer ze juffendag gaan organiseren. En mogelijk kun je hier nog een handje bij helpen. De meeste scholen organiseren dit samen met ouders.