Gratis verzending vanaf 80 €

Cadeau voor je broer nodig? 4 geweldige ideeën!

Je broer is er om lief te hebben, om te vertroetelen en om te verrassen. Wil je hem graag eens met een geweldig cadeau verrassen? Met de cadeau ideeën uit dit artikel weet je je broer perfect te verrassen. Grote kans dat hij bijzonder blij gaat zijn met één van deze 4 cadeaus voor je broer.

#1 idee cadeau voor je broer: een bedrukte bierpul

Is je broer een fervente liefhebber van het drinken van bier? Dan kan een bedrukte bierpul niet ontbreken in zijn servieskast. Een bierpul bedrukken doe je bij Omnishirt.be, waarna je deze gave bierpul aan je broer als cadeau kunt geven.

Het leuke is dat je uit allerlei soorten bedrukkingen kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld een grappig kort tekstje op de bierpul bedrukken, maar je kunt ook de naam van je broer op de bierpul laten bedrukken. Wil je je liefde aan je broer tonen? Dan kun je uiteraard ook voor een zoetsappig kort stukje tekst kiezen.

Als je zo’n bierpul wilt laten drukken, hoef je bovendien maar een paar stappen te doorlopen:

 • Stap 1: selecteer de bierpul in de webshop.
 • Stap 2: maak gebruik van de ontwerptool. Met deze tool kun je kiezen uit onder meer een tekst, een afbeelding en vooringestelde ontwerpen.
 • Stap 3: kies de gewenste hoeveelheid. Mogelijk is het leuk om direct twee bierpullen voor je broer te bestellen.
 • Stap 4: bestel de bierpul. Binnen een paar dagen ontvang je dit unieke en persoonlijke cadeau voor je broer in huis.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je broer? Dan is zo’n bedrukte bierpul super leuk. Een bierpul geef je niet dagelijks, je kunt de bierpul helemaal personaliseren en de bierpul is ook nog betaalbaar. De bierpul heeft overigens een inhoud van 470 ml. Precies zoals het bij een echte bierpul hoort te zijn!

Cadeau voor broer
Een bedrukte bierpul als cadeau voor je broer! Nu ontwerpen

#2 idee cadeau voor je broer: een bedrukte pet

Ben je voor je broer op zoek naar een leuk cadeau? Dan is het verstandig om naar zijn passies, hobby’s en kledingstijl te kijken. Merk je daarbij op dat je broer graag een pet draagt? Dan is een bedrukte pet een super leuk cadeau voor je broer.

Normaal gesproken is een pet al een goed idee, maar een bedrukte pet is een nóg beter idee. Een bedrukte pet kun je namelijk helemaal naar wens laten bedrukken. Je kunt de naam van je broer op de pet zetten, maar ook een afbeelding, symbool of speciale illustratie.

Een pet bedrukken doe je makkelijk, snel en voordelig bij Omnishirt.be. Belangrijk voordeel hierbij is dat je ook nog eens uit meerdere soorten petten kunt kiezen. Je kunt voor een normale cap gaan, maar ook voor een baseball pet. Bovendien heb je bij elke pet de keuze uit meerdere kleuren.

Om zo’n pet te bestellen, moet je enkele stappen doorlopen:

 • Stap 1: selecteer de gewenste pet in het aanbod. Zoals hierboven al aangegeven, kun je uit 5 modellen kiezen.
 • Stap 2: kies de gewenste kleur uit. Een groot deel van de modellen wordt in meerdere kleuren aangeboden. Bekijk deze op je gemakje en stem de kleur af op de voorkeuren van je broer.
 • Stap 3: ontwerp de pet helemaal naar je wens. Je kunt hierbij tekst toevoegen, maar ook illustraties, symbolen en afbeeldingen.
 • Stap 4: bestel de pet. Nadat je de pet besteld hebt, heb je deze binnen een paar werkdagen in huis.

Met een bedrukte pet geef je een top cadeau aan je broer. Ben je voor je grote broer op zoek naar een cadeau? Of wil je voor je kleinere broertje een cadeau geven? Bij dit cadeau maakt het niks uit hoe oud je broer is. Een pet is namelijk voor zowel jong als oud erg leuk om te krijgen. En dat is al helemaal het geval als de pet gepersonaliseerd is.

Grote broer cadeau
Een bedrukte pet als cadeau voor je broer! Nu ontwerpen

#3 idee cadeau voor je broer: een bedrukt T-shirt

Een pet als cadeau geven is een goed idee. Maar, mogelijk draagt jouw broer helemaal geen pet. Dan is het zonde om een pet te ontwerpen en deze als cadeau te geven. Iets dat je broer sowieso wel draagt, is een T-shirt. Bij Omnishirt.be ben je gelukkig ook in staat om een T-shirt te bedrukken. Dit bedrukte T-shirt is vervolgens een waanzinnig leuk cadeau voor je broer.

Bij een T-shirt bedrukken kun je heel veel kanten op. Zo kun je kiezen uit meerdere T-shirts voor heren. Denk hierbij aan speciale sport T-shirts, aan T-shirts met een V-hals of voor een T-shirt met een normale ronde hals. Draagt je broer graag een hemd? Dan is het erg leuk om een bedrukt hemd aan je broer als cadeau te geven.

Elk T-shirt is ook nog in meerdere kleuren te verkrijgen. Het advies is om hiervoor even goed naar de huidige garderobekast van je broer te kijken. Op welke kleur is je broer gek? En welke kleur ontbreekt eigenlijk nog in zijn kast? Je hebt in ieder geval uit voldoende kleuren de keuze.

Waar je ook voldoende keuze uit hebt, zijn de personalisatiemogelijkheden. Je kunt bij Omnishirt.be op verschillende manieren het T-shirt laten bedrukken:

 • Met tekst. Je kunt bijvoorbeeld een leuke tekst op het T-shirt voor je broer laten printen. Elke keer als hij het T-shirt aantrekt, moet hij waarschijnlijk lachen om deze leuke tekst.
 • Met een illustratie. Bij Omnishirt.be heb je ook de mogelijkheid om een illustratie op het shirt te laten drukken. Hierbij kun je denken aan leuke symbolen, basisvormen en vergelijkbare illustraties.
 • Met een afbeelding. Heb je een super leuke foto met je broer? Dan is het erg leuk om die foto op een T-shirt te laten bedrukken. Bij Omnishirt.be heb je daar in ieder geval alle mogelijkheden voor.

Een bedrukt T-shirt is een leuk persoonlijk cadeau voor je broer. Dit wordt nog verder versterkt doordat je zelf het lettertype op het shirt kunt bepalen.

Heb je het T-shirt helemaal naar wens ontworpen? Dan kun je de gewenste hoeveelheid T-shirts bestellen. Mogelijk is het een leuk idee om voor jezelf ook direct zo’n shirt te bestellen. Dan zijn jullie al helemaal broer & zus of broer & broer.

Nadat je het bedrukte T-shirt besteld hebt, ontvang je deze binnen een paar werkdagen in huis. Al met al een onwijs leuk cadeau voor je broer.

Persoonlijk cadeau broer
Een bedrukte T-shirt als cadeau voor je broer! Nu ontwerpen

#4 idee cadeau voor je broer: een drankspel

Deze lijst met leuke cadeaus voor je broer sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met een drankspel. Een drankspel kun je prima combineren met het eerstgenoemde cadeau: de bedrukte bierpul.

Het leuke is dat je op dit moment uit meerdere drankspellen kunt kiezen. Probeer hierbij enigszins in te schatten wat je broer leuk vindt om te doen. En probeer ook in te schatten met wie hij zo’n drankspel zou doen. Het is erg leuk om een cadeau te geven waar je broer én zijn vrienden iets aan hebben.

Uiteraard is dit cadeau niet voor elke man weggelegd. Kijk daarom goed naar de hobby’s van je broer, naar zijn favoriete tijdsbesteding en naar zijn drankvoorkeuren.

Leuk cadeau voor broer

Wat is een leuk cadeau voor je broer?

De 4 leukste cadeaus voor je broer zetten we op een rijtje:

 • Een bedrukte bierpul. Elke man die gek op bier is, is maar al te blij met een bierpul. Als je deze bierpul ook nog eens laat bedrukken, geef je al helemaal een leuk & persoonlijk cadeau aan je broer.
 • Een bedrukte pet. Draagt je broer graag een pet? Dan is een bedrukte pet met afstand het leukste cadeau voor je broer.
 • Een bedrukt T-shirt. Met een bedrukt T-shirt kun je al helemaal alle kanten op. Je hebt immers de keuze uit veel kleuren, veel soorten T-shirts en veel bedrukmogelijkheden.
 • Een drankspel. Voor een broer die van alcohol en spelletjes houdt, is een drankspel één van de leukste cadeaus.

Wat is een goed verjaardagscadeau voor een broer?

Dit hangt vooral af van de hobby’s, passies en interesses van je broer. Feit is wel dat de meeste mensen het erg leuk vinden om een persoonlijk cadeau te ontvangen. Het geven van een bedrukt cadeau aan je broer is daarom altijd een goed idee.

Het beste huwelijkscadeau voor je broer?

Een huwelijkscadeau hoeft niet altijd leuk te zijn. Geef daarom bijvoorbeeld een bedrukte bierpul, bedrukt T-shirt of bedrukte pet aan je broer. Laat hier iets grappigs op bedrukken en wacht zijn verrassing af. Een andere optie is om een drankspel te geven. Hierbij zou je wel één voorwaarde moeten stellen: dat dit drankspel daadwerkelijk op de bruiloft gespeeld gaat worden!