Gratis verzending vanaf 80 €

Tip: gepersonaliseerde cadeaus voor jongens en meisjes

Natuurlijk wil je je kind blij maken. Het geluk van onze kinderen is voor ons het aller belangrijkst. Als onze kinderen stralen, dan stralen wij! Maar kun je even geen origineel cadeau bedenken? Geen nood! In dit artikel vind je originele cadeaus voor jongens en meisjes tussen de 9 en 12 jaar. Lees snel verder en ontdek hoe leuk een gepersonaliseerd cadeau voor een kind kan zijn!

Gepersonaliseerd cadeau kind

Cadeautips voor een sportief kind

Heb je een kind dat sportief is? Kijkt hij of zij bijvoorbeeld vaak voetbal, hockey, basketbal, of een andere sport? Dan is een zeer geschikt cadeau een t-shirt met als opdruk zijn of haar favoriete speler, het logo van zijn of haar favoriete club. Het hoeft trouwens niet per se een t-shirt te zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook een mok, kussen of trui laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos en grote kans dat je kind het een heel tof cadeau vindt!

cadeau meisje 10 jaar

Kussen met een foto van de favoriete acteur of sprookjesfiguur van je kind

Net als wij hebben kinderen hun favoriete acteurs en actrices. Daarnaast hebben kids vaak ook sprookjesfiguren waar ze fan van zijn. Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een meisje van 9 is om een kussen te bedrukken met haar favoriete prinses of superheld. Reken maar dat je ze ’s avonds makkelijker naar bed kunt sturen als ze zo’n kussen hebben!

Een mok met je favoriete opschrift als cadeau

“Avada Kedavra!”. Die spreuk kent bijna iedereen wel. Misschien is je kind ook wel een Harry Potter fan en helemaal weg van deze spreuk. In dat geval is een leuk cadeau idee om een Harry Potter spreuk op een mok te bedrukken. Bij Omnishirt is dit binnen een paar minuten gepiept.

In onze online ontwerptool kun je heel makkelijk tekst, afbeeldingen en ontwerpen op een product plaatsen. Binnen een handomdraai verander je de kleuren en het lettertype om er een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een jongen van 10 van te maken.

Natuurlijk hoeft het geen spreuk van Harry Potter te zijn en natuurlijk hoef je het niet per se op een shirt te bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld ook een pet bedrukken met de slogan van de favoriete voetbalclub van je zoon of dochter.

Cadeau jongen 10 jaar

Kussen met een foto van de favoriete acteur of sprookjesfiguur van je kind

Net als wij hebben kinderen hun favoriete acteurs en actrices. Daarnaast hebben kids vaak ook sprookjesfiguren waar ze fan van zijn. Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een meisje van 9 is om een kussen te bedrukken met haar favoriete prinses of superheld. Reken maar dat je ze ’s avonds makkelijker naar bed kunt sturen als ze zo’n kussen hebben!

Bedrukte rompertjes als cadeau voor de allerkleinsten

We mogen natuurlijk ook niet de allerkleinsten vergeten. Doe eens gek in onze online ontwerptool en ontwerp een leuk rompertje voor je baby! Hieronder een paar grappige teksten die je erop kunt zetten:

 1. Ik ben de liefste die mijn ouders hebben
 2. Dames: STOP (mijn vader is bezet)
 3. Papa: kalmeer en bel mama
 4. Ik ben de wekker waar ze van houden
 5. Ik ben de wens die in vervulling ging

Grappige en originele cadeaus voor je zoon

Onze tips voor originele cadeaus voor je zoon zullen zeker een glimlach op zijn gezicht toveren. Het hoeft niet alleen om kleine jongens te gaan, met originele cadeaus met een eigen ontwerp kun je ook je volwassen zonen blij maken, zelfs als ze al het nest hebben verlaten. Want uiteindelijk, ook al zijn ze volwassen, blijven het jouw kinderen. Voor Kinderdag moet je dus een T-shirt, trui, mok of kussen met een eigen ontwerp bij de hand hebben. Het is immers de beste manier om hem te vertellen wat je wilt of hem te plezieren met wat hij wil. Er zijn zoveel mogelijkheden om te bedrukken, foto's, afbeeldingen, motieven, logo's, teksten, sterrenbeelden, alles wat er maar in je opkomt.

T-shirt of trui voor je zoon - ideeën voor het bedrukken van een T-shirt voor je zoon

Met een T-shirt of trui met een eigen ontwerp zit je nooit mis. We geven je een paar ideeën die je kunt gebruiken om een T-shirt of trui voor je zoon te bedrukken.

 1. Gebruik zijn naam - het voordeel van een eigen ontwerp is dat je zelfs zijn bijnaam kunt gebruiken, want wie wil er nou geen T-shirt met zijn eigen naam? Je kunt ook de tekst "Beste zoon" toevoegen aan zijn naam.
 2. Gebruik zijn favoriete personage - je kunt kiezen voor een tekst zoals "Ik ben Batman" of dit combineren met het Batman-logo of zijn personage.
 3. Gebruik teksten – “Zoon - geboren om rotzooi te maken”, “Mama’s jongen”, “Stilte - een genie groeit”.

Ideeën voor vrolijke en unieke cadeaus voor dochter

Dochters - onze prinsessen verdienen zeker unieke cadeaus. We hebben niet alleen iets voor de allerkleinsten. Met een trendy ontwerp zullen ze stijlvolle cadeaus hebben. Je kunt kiezen uit T-shirts met korte en lange mouwen, truien, mokken, kussens.

Trui of T-shirt voor dochter - tips voor het bedrukken van een T-shirt voor dochter

Het vinden van het juiste ontwerp voor onze prinsessen kan een beetje uitdagend zijn, maar niets wat niet te doen is. Vooral als we je tips geven voor het bedrukken van een T-shirt voor je dochter.

 1. Gebruik haar naam/bijnaam - in het beste geval kun je de tekst "Beste dochter" toevoegen aan haar naam.
 2. Gebruik haar beste eigenschappen - je herinnert haar eraan hoe uniek ze werkelijk is.
 3. Gebruik teksten - hiermee kun je nooit fout gaan, vooral niet met populaire teksten zoals: “Prinsessen worden geboren in (geboortemaand)”.

Sportieve cadeaus voor kinderen en het hele gezin

Deze zomer moet je zeker niet zomaar thuis blijven zitten. Pak sportieve cadeaus in voor kinderen en het hele gezin en ga genieten van verschillende activiteiten. Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer plezier, dus vergeet niet om ook kinderen uit de buurt uit te nodigen.

Kinderpet met eigen logo - het spel Gigantisch Pong

Voor dit spel is het leuk om teams te vormen, bijvoorbeeld met petten met het logo van het team, die je zelf kunt bedenken. Het is een geweldig idee dat jouw familie een eigen logo heeft. Ontwaak de competitieve geest met het spel Gigantisch Pong. Dit spel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, je hebt alleen emmers en tennisballen nodig, die je gelijk verdeelt over de teams. Het doel van de spelers is om al hun ballen in de emmers van de tegenstander te krijgen.

T-shirts met naam en handafdruk - het spel Handafdrukken

Het stimuleren van de creatieve geest van kinderen is zeer gunstig voor hen. Maak T-shirts met hun naam en kleur. Ze brengen verf aan op hun handen en laten alleen een afdruk achter onder hun naam op het T-shirt of ze maken er een afbeelding van. Laat je verrassen door wat er ontstaat, maar het zal zeker iets heel interessants zijn.

Teamkleding voor kinderen - het spel Waterballon trefbal

In de zomer komt verfrissing in de vorm van met water gevulde ballonnen komt goed van pas. Verdeel je in teams, vergeet niet de teamkleding voor kinderen en beginnen maar. Naast de spellen kun je in de zomervakantie verschillende activiteiten ondernemen, pretparken bezoeken, of misschien heeft mama je overgehaald om een familiepicknick in de natuur te doen. Wat je ook kiest, met dezelfde kleding zullen zelfs de kleinsten niet uit het oog worden verloren. En als dat wel gebeurt, kun je ze gemakkelijk terugvinden. Veiligheid staat voorop.

Kies welke activiteit je maar wilt en niemand zal je verbieden om ze allemaal op die dag te doen, met teamkleding helpt Omnishirt.nl je. Naast herinneringen neem je ook souvenirs mee van deze mooie dag. Je kunt ze later weer gebruiken bij andere activiteiten. En dat is de moeite waard!