Gratis verzending vanaf 80 €

De 5 leukste kerstcadeau’s voor je ouders

Kerstmis, voor je het weet is het weer zover! We kennen allemaal wel die ene persoon die alles al heeft. Ik hoor je al denken, "wat moet ik nu weer verzinnen voor die persoon?!"

Het wordt al helemaal lastig wanneer je een cadeau moet vinden voor meerdere personen. Bijvoorbeeld een kerstcadeau voor je ouders. Dan moet het cadeau niet alleen bij één iemand in de smaak vallen, maar bij twee personen… Lastig!

Grote kans dat je al een tijdje aan het brainstormen en aan het Googelen bent. Nog grotere kans dat je nog steeds geen goed cadeau gevonden hebt. Maarr, geen zorgen! In dit artikel geven we je 5 ideeën voor leuke kerstcadeaus voor je ouders.

Deze cadeaus vallen gegarandeerd in de smaak. Dus, stop met zoeken, en scroll snel verder naar beneden!

1: Een gepersonaliseerde kersttrui

Een lelijke kersttrui hoort helemaal bij kerstmis, maar een gepersonaliseerde kersttrui met je familie is natuurlijk extra leuk! Ook zorgt het voor een extra gevoel van saamhorigheid. Zo kun je bijvoorbeeld een trui bedrukken met in plaats van kerstelfjes, de hoofden van je familieleden!

Een sweater bedrukken is zo gepiept en je hebt er lang plezier van, want je kunt hem elk jaar weer opnieuw uit de kast trekken en dragen. En je hoeft helemaal geen design-goeroe te zijn om een mooie (of juist lelijke) kersttrui te ontwerpen. Daarvoor zijn super handige online tools beschikbaar.

Bij Omnishirt.be heb je al binnen 10 minuten een leuk ontwerp voor op een trui gemaakt. Op onze website vind je namelijk een online ontwerptool die het voor iedereen makkelijk maakt om een leuk ontwerp te maken. Het werkt als volgt:
Allereerst ga je naar deze pagina: trui bedrukken. Daar klik je op “Nu ontwerpen”. Je komt nu op de ontwerppagina terecht.

Een echte kersttrui is natuurlijk felrood of knalgroen. Klik op “productkleur” en kies de gewenste kleur van de trui. Echte kerstkleuren zijn “vuurrood” of “kellygroen”.

Klik vervolgens op “Aanpassen” en kies wat je wilt toevoegen aan de trui. Je hebt de keuze uit tekst, een eigen afbeelding, een speciaal lettertype of een voorontworpen illustratie.

Voor het ultieme kerstcadeau voor je ouders klik je op “illustratie” en zoek je met de zoekbalk rechtsboven op “kerst”. Er verschijnen nu allerlei illustraties in de kerstsfeer. Kies een leuke uit, klik erop, en hij wordt toegevoegd aan je trui!

Kerstcadeau ouders kersttrui
Geef een zelf-ontworpen kersttrui aan je ouders dit jaar! Nu Ontwerpen

2: Een luxe hotelovernachting in een wellnesshotel

Wat ook altijd goed in de smaak valt bij ouders is een tegoedbon om er een tijdje tussenuit te gaan. Hoewel ze ongetwijfeld zielsveel van hun kinderen houden, is het als ouder soms wel lekker om er heel even tussenuit te gaan. En wat is daar nou een betere plek voor dan een wellnesshotel in eigen land?

In een wellnesshotel komen je ouders echt even tot rust. Eventjes afstand te nemen van de normale omgeving en de druk van het dagelijkse leven doet wonderen. In zo’n hotel hoeven ze een paar dagen helemaal nergens aan te denken. Niks moet, alles mag.

Zo geef je je ouders ook de kans om een paar dagen alle aandacht aan elkaar te schenken. Grote kans dat hun relatie daar alleen maar sterker van wordt. Dat is misschien wel een van de mooiste cadeaus die je kunt geven en eentje waar ze je eeuwig dankbaar voor zullen zijn.

3: Een dinerbon

Een cadeau dat het ook altijd goed doet bij ouders is een dinerbon. Zo kunnen je ouders op jouw kosten genieten van een luxe diner in een mooi restaurant.

De kans is groot dat je ouders niet meer zo vaak uit eten gaan als voor het moment dat ze ouders waren. Uit eten gaan terwijl je kinderen hebt gaat nou eenmaal wat lastiger. Naarmate de kinderen ouder worden kan het makkelijker, maar toch kiezen ouders er vaker voor om thuis te blijven en te koken voor hun kinderen.

Grote kans dat je ouders het ontzettend kunnen waarderen als ze er een avondje tussenuit kunnen en eens niet zelf hoeven te koken. En het mooie van dit cadeau is dat hij gemakkelijk online te bestellen is. Hij wordt thuisbezorgd in de brievenbus en vaak heb je hem al de volgende dag in huis. Je hoeft dus niet helemaal de stad in om zo’n bon te halen!

4: Een luchtballonvaart

Hebben je ouders wel eens in een luchtballon gevaren? Grote kans dat ze dat nog nooit gedaan hebben, maar dat het wel op hun bucketlist staat!

Een tochtje met een luchtballon is iets wat eigenlijk iedereen wel eens gedaan moet hebben. Je zweeft heel vredig door de lucht en hebt een prachtig uitzicht zo ver je kunt kijken. Vaak vlieg je tijdens de zonsopgang of zonsondergang, wat het ook nog eens een hele romantische belevenis maakt. Perfect voor jouw ouders dus!

Ook hiervoor kun je online een tegoedbon bestellen. Deze kun je verpakken in een mooie envelop, of een mooie kaart met een leuke tekst erop. Doe er een strik omheen en dit cadeau is perfect om onder de kerstboom te leggen deze kerst!

5: Een gepersonaliseerde mok

Oke, dit is misschien niet het meest flitsende cadeautje, maar als je op safe wilt spelen is het wel een optie. De meeste ouders drinken wel koffie of thee, dus als je een leuke of grappige mok als kerstcadeau aan je ouders geeft, dan is de kans groot dat ze dat wel kunnen waarderen.

Het is een praktisch cadeau, want je ouders kunnen hem elke dag gebruiken. Daarbij worden ze aan jou en kerst herinnert elke keer dat ze uit de mok drinken.

Maar ik hoor je denken: “een gepersonaliseerde mok maken als kerstcadeau voor mijn ouders, is dat niet heel veel werk?”

Absoluut niet! Op Omnishirt.be heb je binnen no-time een geweldige mok ontworpen waar je ouders nog vele jaren plezier van gaan hebben! Het proces is precies hetzelfde als bij het maken van een gepersonaliseerde kersttrui voor je ouders. Het enige verschil is dat je nu als product een fotomok kiest.

Kerstcadeau ouders kersttrui
Geef een gepersonaliseerde mok als kerstcadeau! Nu Ontwerpen