Gratis verzending vanaf 80 €.

Sleutelhangers bedrukken

Categorieën

Sleutelhanger bedrukken

Wil jij een sleutelhanger bedrukken en gebruiken als promotiemateriaal? Ideaal om de bedrijfsnaam op een simpele manier te promoten. Of wil je liever een gepersonaliseerde sleutelhanger ontwerpen als origineel cadeau? Wellicht als klein cadeautje voor je geliefde of voor iemand anders die veel voor je betekent. Bij Omnishirt kan je goedkope sleutelhangers bedrukken voor iedere gelegenheid. Altijd origineel met een persoonlijke twist.

Goedkope sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of als promotiemateriaal. Geef het makkelijk weg tijdens bijvoorbeeld informatiedagen, promodagen of meetings bij klanten. De sleutelhangers kunt u volledig uniek ontwerpen met het bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of bedrijfsslogan. Het is een klein geschenk, maar met grote impact. Iedere dag wordt de sleutelbos meegenomen op pad en wie weet waar deze mensen allemaal komen. Een bedrukte sleutelhanger met uw bedrijfsnaam erop kan er voor zorgen dat de naamsbekendheid op een simpele, maar effectieve manier, wordt vergoot. Ontvang tot wel 40% kwantumkorting bij bestellingen van grotere partijen sleutelhangers. De producten en ontwerpen mogen hierbij volledig verschillen. Zo bent u goedkoop uit en heeft u origineel promotiemateriaal om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Sleutelhanger ontwerpen

Wil jij een origineel cadeau weggeven aan je vriend of vriendin? Of als leuk verjaardagcadeau aan je moeder of vader? Dan kan je bij Omnishirt een unieke sleutelhanger ontwerpen. Kies uit een rechthoekige sleutelhanger of een hartvormige sleutelhanger voor als je toch net wat meer liefde wilt uitstralen. Met onze ontwerptool kan je helemaal naar jouw smaak de sleutelhanger designen. Personaliseer de sleutelhanger met een eigen foto, grappige tekst of feestelijke print. Of natuurlijk alles door elkaar, het mag allemaal! Je hebt volledige creatieve vrijheid en de ontwerptool helpt je in een paar stappen om de leukste sleutelhanger te ontwerpen. Bekijk de instructievideo om alvast wat inspiratie op te doen en laat daarna de interne Picasso in jouw los!

Sleutelhanger bedrukken bij Omnishirt

Omnishirt biedt een oneindig assortiment aan sleutelhangers, omdat je iedere sleutelhanger zelf kan ontwerpen. Helemaal naar jouw wens, met door jou gekozen kleuren, logo, foto, tekst, slogan of printje. Goedkope sleutelhangers bedrukken is bij Omnishirt een makkelijk proces door de gebruiksvriendelijke ontwerptool. Met uitstekende klantenservice, goedkope sleutelhangers en snelle levertijden is Omnishirt het ideale adres om sleutelhangers te bedrukken. Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag om jouw masterpiece te bedrukken, zodat jij de sleutelhangers zo snel mogelijk in huis hebt. Ontdek het zelf en start met het ontwerpen van jouw sleutelhanger.